Post image för läkaren: Skär ner på kött och alkohol

Läkare: Skär ner på kött och alkohol

Jag var ett snabbt besök för att kolla upp på något annat (inga problem), och på samma plats, frågade jag rakt in i det med gikt. Detta var en annan man från den som ursprungligen gav mig diagnosen.

Läkaren förklarade hur min fot har betett sig och vad andra läkare hade sagt. Den här killen skulle inte se eller röra foten (jag frågade nu inte), men bara antas vad den tidigare läkare hade sagt kan vara sant. Och det är förmodligen - Jag har ingen anledning att tvivla på den första diagnosen, även om jag inte ens bryr sig om det.

Hur som helst, det enda jag fick ut av den här läkaren var i stort sett "skära ner på kött och alkohol." Inga problem att ta en tillfällig öl eller ett glas rött vin några gånger i veckan, kan kroppen lätt klara. Det var värre när röker en halv flaska rött vin, då blir det för mycket för kroppen.

Jag var inte riktigt klokare, tvärtom. Jag visste verkligen att kött och alkohol.

Inte för att låta som en alkoholist - eller som den typ som ofta går i stan - men när jag är ledig för att få en god biff och rött vin, är det i allmänhet inte att nöja sig med ett glas. Det kan ta kanske en flaska rött vin och sedan bara en irish coffee eller två som dessert. Då du också ändra den inställda och bara hem till sängen - kanske bara har en liter vatten för att somna, så att kroppen inte torka ut helt.

Med en sådan punkt att sitta du förmodligen tänker "han fan ens be om det när han får gikt, när han dricker". Ja, jag förmodligen även be om det (inte min gikt ärvs), men jag sällan dricker, främst eftersom jag hatar hur du har det dagen efter och jag gillar inte att slösa bort en hel dag för att må dåligt . I en normal vecka, även en enda fredag ​​öl i genomsnitt. Ett sådant vin + Irish Coffee kväll, såsom nämnts ovan, kan förekomma i genomsnitt var 1,5 månader. Ensam i min nära omgivning är det minst 5 personer - min ålder eller äldre - som tar på sig "bender" en gång i veckan, måste det vara något mer våldsamma än vad jag gör. Jag hoppas för deras skull att de också drabbas av gikt.

Nåväl, nu var det här Inlägg visas mer att försvara vad jag gör och inte gör, det var inte meningen.

Var innehållet användbar? Dela det med andra:

Relaterade artiklar:

comments… add one now } {0 kommentarer ... lägga en nu}

Lämna en kommentar

trackback } {1 track}

Tidigare inlägg:

Nästa post: