Post image for Allopurinol fungerar - och inga biverkningar (för mig)

Allopurinol verk - och inga biverkningar (för mig)

Efter ungefär ett par månader med en daglig allopurinol piller, har ett nytt blodtest avslöjade att mängden urinsyra i blodet nu exakt komma innanför gränsen på 420 pmol / L för män, där innan var ungefär 500 pmol / L.

Lyckligtvis har jag inte - så vitt jag har märkt - upplevt några negativa reaktioner på allopurinol. Normalt var jag lite skeptisk när jag hade läst att Febuxostat var mer effektiv vid lägre volymer än allopurinol, men produkten kända läkare är inte, och jag antar att läkaren vet förmodligen mer än mig, som bara har läst några amerikanska studier i ämnet :) Så det var allt för allopurinol och det har också arbetat för att få urinsyra fällde.

Bara för att avrunda biverkningar av, så det är faktiskt mindre lyckligt lottade biverkningar som uppenbarligen är - inte bara av allopurinol, men också av de smärtstillande NSAID och andra medel. Du kan se bilder av hur dessa biverkningar inflytande på en hud, genom huddoktor - klicka här. Naturligtvis biverkningarna är inte något som händer alla eller ganska ofta, men ändå, det är lite svårt att veta vad din medicin klarar av olyckliga saker :)

Var innehållet användbar? Dela det med andra:

Relaterade artiklar:

comments… add one now } {0 kommentarer ... lägga en nu}

Lämna en kommentar

trackbacks } {2 returlänkar}

Tidigare inlägg:

Next post: