Om Urinsyregigt.com

Urinsyregigt.com er en blog startet i 2010 af en ung mand i slutningen af 20′erne, som synes at det var noget mærkeligt noget sådan at få ondt i foden hvortil lægen sagde “urinsyregigt”.

Jeg besluttede mig derfor for at undersøge det lidt nærmere og gå så meget i dybden med urinsyregigt, podagra, som jeg nu kunne – eller som mit hovede nu ville tillade, når jeg ingen erfaring eller kendskab har indenfor medicin o.l.

Netop det med erfaring og kendskab er ret vigtigt. Som med mange ting på Internettet, skal man ikke tro på alt hvad man læser. Jeg har ingen intentioner om at vildlede med denne blog, alle informationer er indsamlet og skrevet ud fra min bedste overbevisning og efter hvad jeg har formået at støve op. Med det sagt, så tager Urinsyregigt.com selvfølgelig intet ansvar og det er vigtigt at du kontakter din egen læge for at få stillet diagnose, hjælp, medicin osv.

Bemærk venligst at indlæg under menupunktet “Min Blog” er min personlige “dagbog” og derfor måske ikke fuldstændig objektiv når det kommer til urinsyregigt/podagra.

På de fleste indlæg/sider på Urinsyregigt.com er det muligt at afgive en kommentar. Alle er velkomne til at give deres besyv med, komme med forslag/rettelser osv. Alle kommentarer modereres dog før de er synlige, hvilket også betyder at alle kommentarer vil blive læst. Der kræves en e-mail adresse for at kunne kommentere, men den er ikke synlig på siden og vil selvfølgelig ikke blive givet/solgt til tredjepart.

Jeg håber du vil finde indholdet på Urinsyregigt.com brugbart!

Var indholdet brugbart? Del det gerne med andre:

Relaterede Artikler: