Post image for legen: Kutt ned på inntaket av kjøtt og alkohol

Legen: Kutt ned på inntaket av kjøtt og alkohol

Jeg var et lite besøk for å se på noe annet (ingen problemer), og på samme sted, jeg spurte rett inn i det med gikt. Dette var en annen mann fra den som opprinnelig ga meg diagnosen.

Legen forklarte hvordan foten min har oppført seg og hva den andre legen hadde sagt. Denne fyren vil ikke se eller røre foten (jeg spurte nå ikke), men bare antok hva den forrige legen hadde sagt kan være sant. Og det er nok - jeg har ingen grunn til å tvile på den første diagnosen, selv om jeg ikke engang bryr seg om det.

Uansett, det eneste jeg fikk ut av denne legen var i stor grad å "kutte ned på inntaket av kjøtt og alkohol." Ikke noe problem å ta en og annen øl eller et glass rødvin et par ganger i uken, kan kroppen lett å takle. Det var verre når røyke en halv flaske rødvin, så blir det for mye for kroppen.

Jeg var egentlig ikke klokere, tvert imot. Jeg visste at kjøtt og alkohol.

Ikke for å høres ut som en alkoholiker - eller som den typen som ofte går i byen - men når jeg er av å få en god biff og rødvin, er det vanligvis ikke ta til takke med ett glass. Det kan ta kanskje en flaske rødvin og deretter bare en irish coffee eller to som dessert. Da har du også endre settet og bare hjem til sengs - kanskje bare ha en liter vann for å sovne, slik at kroppen ikke tørker helt ut.

Med et slikt synspunkt sitter du sannsynligvis tenker "han jævla selv ber om det når han får gikt, som han drikker". Ja, jeg er nok selv ber om det (med mindre min gikt er arvelig), men jeg sjelden drikker, mest fordi jeg hater måten du har det dagen etter, og jeg liker ikke å kaste bort en hel dag til å føle seg dårlig . I en normal uke, selv en eneste fredag ​​øl i gjennomsnitt. En slik vin + irsk kaffe kveld, som nevnt ovenfor, kan forekomme i gjennomsnitt hver 1,5 måneder. Alene i min nære entourage er det minst 5 personer - min alder eller eldre - som tar på seg "bender" en gang i uken, må det være noe mer voldelig enn det jeg gjør. Jeg håper for deres skyld at de også er rammet av gikt.

Vel, nå var det her Innlegg vist mer å forsvare det jeg gjør og ikke gjør, det var ikke intensjonen.

Var innholdet nyttig? Del det med andre:

Relaterte artikler:

comments… add one now } {0 kommentarer ... legge en nå}

Legg igjen en kommentar

trackback } {En trackback}

Forrige post:

Neste post: