Post image for Allopurinol fungerer - og ingen bivirkninger (for meg)

Allopurinol verk - og ingen bivirkninger (for meg)

Etter ca et par måneder med én daglig allopurinol pille, har en fersk blodprøve viste at mengden av urinsyre i blodet mitt nå akkurat kommet innenfor grensen på 420 pmol / L for menn, der før var ca 500 pmol / L.

Heldigvis har jeg ikke - så vidt jeg har lagt merke til - opplevd noen negative reaksjoner på allopurinol. Normalt jeg var litt skeptisk da jeg hadde lest at Febuxostat var mer effektiv ved lavere volumer enn allopurinol, men produktet kjent lege ikke er det, og jeg antar at legen vet sikkert mer enn meg, som bare har lest noen amerikanske studier om emnet :) Så det var alt for allopurinol og det har også jobbet for å få urinsyre brakt ned.

Bare for å avrunde bivirkninger av, så det er faktisk mindre heldige bivirkninger som tilsynelatende er - ikke bare av allopurinol, men også av de smertestillende NSAIDs og andre midler. Du kan se bilder av hvordan disse bivirkningene inkluderer innflytelse på ens hud, ved huddoktor - klikk her. Selvfølgelig bivirkningene er ikke noe som skjer med alle, eller ganske ofte, men likevel er det litt vanskelig å vite hva medisinen er i stand til uheldige ting :)

Var innholdet nyttig? Del det med andre:

Relaterte artikler:

comments… add one now } {0 kommentarer ... legge en nå}

Legg igjen en kommentar

trackbacks } {2 trackbacks}

Forrige post:

Neste post: