Post image voor de arts: Bezuinigen op vlees en alcohol

Dokter: Bezuinigen op vlees en alcohol

Ik was een snel bezoek om te controleren op iets anders (geen problemen), en op dezelfde plaats, vroeg ik recht in het met jicht. Dit was een andere man uit degene die oorspronkelijk gaf me de diagnose.

De dokter legde uit hoe mijn voet heeft gedragen en wat de andere arts had gezegd. Deze man zou niet zien of aanraken van de voet (vroeg ik nu niet), maar nam wat de vorige dokter had gezegd dat waar zou kunnen zijn. En het is waarschijnlijk - Ik heb geen reden om te twijfelen aan de initiële diagnose, hoewel ik niet eens de zorg over.

Hoe dan ook, het enige wat ik uit deze arts was grotendeels naar "bezuinigen op vlees en alcohol." Geen probleem met af en toe een biertje of een glas rode wijn een paar keer per week, kan het lichaam gemakkelijk omgaan. Het was nog erger toen rookt een halve fles rode wijn, dan is het te veel voor het lichaam.

Ik was niet echt wijzer, integendeel. Ik wist dat het vlees en alcohol.

Niet te klinken als een alcoholische - of als het type die vaak gaan in de stad - maar als ik ben weg naar een goede steak en rode wijn te krijgen, is het over het algemeen niet te regelen voor één glas. Het zou misschien een fles rode wijn en dan gewoon een Ierse koffie of twee als dessert. Dan moet je ook de set veranderen en gewoon naar huis naar bed - misschien gewoon een liter water in slaap te vallen, zodat het lichaam niet volledig uitdrogen.

Met zo'n punt van het zitten bent u waarschijnlijk denken "hij is verdomd zelfs om te vragen wanneer hij jicht, als hij drinkt." Ja, ik ben waarschijnlijk zelfs om te vragen (tenzij mijn jicht is geërfd), maar ik zelden te drinken, vooral omdat ik haat de manier waarop je het de dag na en ik hou niet van om een ​​hele dag te verspillen aan slecht te voelen . In een normale week, zelfs één vrijdag bier gemiddeld. Een dergelijke wijn + Irish coffee avond, zoals hierboven vermeld, kunnen zich gemiddeld elke 1,5 maanden. Alleen in mijn buurt entourage is er minstens 5 mensen - van mijn leeftijd of ouder - die aan de "bender" 1 keer per week neemt, moet het iets gewelddadiger dan wat ik doe zijn. Ik hoop voor hun belang dat zij ook worden getroffen door jicht.

Nou, nu was het hier berichten meer getoond om te verdedigen wat ik doe en niet, het was niet de bedoeling.

Was de inhoud nuttig? Deel het met anderen:

Gerelateerde artikelen:

comments… add one now } {0 reacties ... add one now}

Leave a Comment

trackback } {1 trackback}

Vorige post:

Volgende post: