Post image for Allopurinol werkt - en geen bijwerkingen (voor mij)

Allopurinol werken - en geen bijwerkingen (voor mij)

Na ongeveer een paar maanden met een dagelijkse pil allopurinol, een recent bloedonderzoek bleek dat de hoeveelheid urinezuur in mijn bloed nu precies kom binnen de limiet van 420 pmol / l voor mannen, waarbij voor ongeveer 500 pmol / L.

Gelukkig heb ik niet - voor zover ik heb gemerkt - ervaren sommige bijwerkingen van allopurinol. Normaal gesproken was ik een beetje sceptisch toen ik had gelezen dat Febuxostat effectiever was bij lagere volumes dan allopurinol, maar het product bekend arts niet, en ik neem aan dat de arts waarschijnlijk meer dan ik, die alleen gelezen hebben enkele Amerikaanse studies over het onderwerp te weten :) Dus het was allemaal voor allopurinol en het heeft ook gewerkt aan de urinezuur neergehaald te krijgen.

Gewoon om de bijwerkingen van rond, dus het is eigenlijk minder fortuinlijke neveneffecten die blijkbaar zijn - niet alleen door allopurinol, maar ook door de pijnstillende NSAID's en andere middelen. U kunt foto's van hoe deze bijwerkingen zijn te zien invloed op je huid, door huddoktor - klik hier. Natuurlijk, de bijwerkingen zijn niet iets dat gebeurt iedereen of heel vaak, maar toch is het een beetje moeilijk om te weten wat uw geneesmiddel in staat is ongelukkige dingen :)

Was de inhoud nuttig? Deel het met anderen:

Gerelateerde artikelen:

comments… add one now } {0 reacties ... add one now}

Leave a Comment

trackbacks } {2} trackbacks

Vorige post:

Volgende post: