Post image for Velkommen til urinsyregigt.com – bloggen om podagra!

Velkommen til urinsyregigt.com – bloggen om podagra!

Hej og velkommen til urinsyregigt.com!

Hvis du læser dette, er det sikkert fordi du er kommet ind på denne blog før der er kommet ret meget indhold ind på siden. Når der kommer mere indhold, vil dette indlæg sikkert ligge så langt tilbage i arkivet, at det er kun de færreste der nogensinde læser det.

For at gøre en (potentiel) lang historie, forholdsvis kort, så har jeg oprettet denne blog med formålet at samle forskellige ressourcer omkring urinsyregigt, også kendt som podagra. Jeg har selv været så “heldig” at få diagnosen, og det i en alder af under 30 år. En smule for tidligt, ifølge statistikkerne, og mig selv, men det er så hvad jeg kan lære af at have været overvægtig det meste af livet – et vink med en vognstang, kan man vist roligt sige.

Urinsyregigt.com er opbygget som en blog, hvor du på forsiden altid vil kunne finde de seneste indlæg. Der kommer, med tiden, også deciderede indholdssider med mere information omkring netop urinsyregigt (podagra), symptomer, årsager og hvad jeg ellers kan finde på at skrive om, der vedrører urinsyregigt. Med bloggen håber jeg at kunne give et billede af hvordan det er at have en øm storetå der er plaget af urinsyregigt og forhåbentlig bidrage med god og positiv information til andre med samme lidelse.

Statistikkerne siger at omkring én ud af 500 voksne rammes af sygdommen, det vil sige cirka 2%. Det giver denne blog et potentielt marked på 11.000 danskere hvoraf de 9.900 formentlig vil være mænd, da 90% af de ramte er mænd. I bund og grund, så er 11.000 potentielle læsere jo ikke et stort tal at basere en blog på :)   Men jeg håber at andre evt. også kan få glæde af informationen herinde – og hvem ved, måske et par Nordmænd eller Svenskere vil kigge forbi også?

Jeg håber hvertfald på det bedste for bloggen her, mig selv og alle jer andre!

Var indholdet brugbart? Del det gerne med andre:

Relaterede Artikler:

{ 1 comment… read it below or add one }

kok July 2, 2012 at 17:45

Jicht is op te lossen door basisch water te drinken. Het is goedkoop en het werkt

Reply

Leave a Comment

Next post: